EBS-010 telepített alkoholteszter beléptető pont

Ipari felhasználásra tervezett alkoholszint ellenőrző pont. Kivállóan alkalmas cégek személyi állományának ellenőrzésére, belépési pontokon telepítve. A készülék elektrokémiai előkalibrált moduláris szenzorral rendelkezik, cseréje gyors és egyszerű, vagy akár újrakalibrálható is.A szenzor élettartama akár 60000 mérés évenkénti kalibrálással. A termék csutora nélküli mintabevitelre lett tervezve, ezért járulékos üzemeltetési költségei nincsennek. A teszterhez tartozékként kap egy szoftvert, amellyel összekapcsolhatja számítógéppel és a méréseket név szerint naplózhatja. A készülék rendkívül gyors akár 12 fő/perc az áteresztő képessége. Beépített szárazkontaktusos relével ajtóvezérlésre is alkalmas. További információért vegye fel a kapcsolatot velünk.

 

video link

nettó ára: 245.000 FT+ÁFA

bekötés rajz

kezelési útmutató angol

Képgaléria: 1

AL-4000 publikus pénzbedobós alkoholteszter


Vendéglátóhelyi felhasználásra tervezett magas precizitású pénzbedobós alkoholteszter. Automatikus működésű készülék 100 Ft-os, vagy 1 EUR-ós érmével működik. Előkalibrált moduláris elektrokémiai szenzorral rendelkezik, cseréje gyors és egyszerű de kalibrálás mellet nem szükséges. Egy szenzor kb 50000 mérést bír a szükséges évenkénti kalibrálások elvégzése mellett. A mintabevitel szívószállal történik, melyet a készülék alján elhelyezett adogolóból kell elvenni. A szívószál standard méret bárhol olcsón beszerezhető. Opcionális lehetőségként a készülék digitális képkeretet is tartalmazhat, melyen különböző reklámok futtathatók.

 

Video link

nettó ára: 198 000 FT+ÁFA

Képgaléria:

ALX-1000 gépjármű inditásgátló teszter BAIID

BAIID Breath alcohol ignition interrupt device, vagyis légalkohol gyújtásmegszakító eszköz. Ezt a terméket arra tervezték, hogy ellenőrizze a vezető gépjárművezetésre való alkalmasságát, alkoholfogyasztás szempontjából, és amennyiben az nem alkalmas rá, ne engedje beindítani a gépjárművet. Néhány országban már kötelező beszerelni a kamionokba, de 2017-ig minden európai kamionba kötelező lesz beépíteni. A készülék bázisát a már jól ismert AL-9000 teszter képezi, mely adatkapcsolattal csatlakozik a vezérlő, megszakító modulhoz, mely be van építve a gépjárműbe. Használatával megelőzhetőek a balesetek, a károkozás.

nettó ára: 132 000 FT+ÁFA beépítési költséget nem tartalmazza!

képgaléria: 1 2 3 4

NB-930 A megbízható szén-monoxid detektor

Professzionális elektrokémai szenzorral. A készülék a jelenleg legmodernnebbnek számító 'Sixth Sense Ecosmart' szenzorral készült. Folyamatosan ellenőrzi a lakás légterét, és szükség esetén riaszt. NB-930 típusú szén-monoxid érzékelő alkalmas a lakások légterében keletkező szén-monoxid
koncentráció érzékelésére és az ebből adódó veszélyhelyzetek jelzésére. A készülék a mérgező szén-monoxid gáz érzékelése esetén a mérgezéses balesetek megelőzése érdekében jól hallható és látható jelzésekkel figyelmeztet a veszélyre. Felhasználási területek: Minden olyan lakás, családi ház és egyéb létesítmény, ahol valamilyen tüzelőberendezés üzemel, vagy egyéb módon keletkezhet szén-monoxid és időszakosan vagy állandó jelleggel emberek tartózkodnak.

¨ Egyszerű kezelés
¨ Intelligens, mikroprocesszoros jelfeldolgozás (CoHb algoritmus)
¨ Mérési tartomány: 0 – 300ppm CO
¨ Vegyi cellás érzékelők
¨ Hosszú élettartam
¨ Riasztás és önhibajelzés
¨ Megbízható működés
¨ Elemes kivitel
¨ Új MSZ EN 50291 szabványnak megfelelő


 

 

ára: 12.950 Ft

Képgaléria: